AudioFitness Partner

Audiciens kunnen meedoen met het partnerprogramma van AudioFitness. Als audicien volgt u een cursus over de hoortrainingen en leert u over het beheren van de licenties voor de premium-versie van de app.

Partnership en licenties

Een partner gaat als bedrijf een contract aan met de ontwikkelaar van de app, het Duitse MediTECH Electronic. Voor elke winkel ontvangt de partner 30 premiumlicenties per jaar. Elke premiumlicentie is 12 maanden geldig. Alternatief is om 120 kwartaallicenties aan te schaffen (90 dagen geldig per licentie).

Licentiebeheer

Alle licenties worden beheerd met een web interface (‘back end’). Via die interface kan een audicien o.a. licenties verstrekken aan zijn/haar klanten, die dan als eindgebruiker de beschikking krijgen over de volledige functionaliteit van de AudioFitness app (premium-versie).

Beperkte exclusiviteit

Een partner krijgt het exclusieve recht om op te treden als AudioFitness expert in de regio. Die exclusiviteit varieert van een straal van 15 km in kleine gemeenten tot 2,5 km in grotere steden.

Overzicht klanten

Via de back end houdt de audicien overzicht over zijn/haar AudioFitness-klanten, hun trainingsactiviteiten en eventueel berichten van of naar de klant via de app. Het is een ideale manier om uw klanten op afstand te coachen in hun trainingen.