BASS

Screening

Met de Brain Audiometry Screening Software (BASS) krijgt u snel en efficiënt inzicht in een drietal basisfuncties van het centrale hoorvermogen: Auditieve ordening (timing), Toonhoogte-onderscheid en Toonvolgorde (patroonherkenning).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De software werkt zeer intuïtief en draait vanaf de (Windows®)computer waarmee u ook de conventionele audiometrie mee afneemt. Na elke meting ziet u met een druk op de knop de resultaten: topscore, overeenkomstige hoorleeftijd en beoordeling met trainingsadvies. Binnen enkele minuten heeft u inzicht in het centrale hoorvermogen van uw klant. Meer informatie over BASS vindt u hier.

BASS zelf uitproberen? U kunt hier een demo van de software downloaden (Engelstalige versie) en bij Meditech een gratis licentie aanvragen voor 30 of 60 dagen. Heeft u vragen over deze demoversie, neem dan contact op via info@audiofitness.nl.

Op basis van de resultaten met BASS kunt u verder beslissen om een serie uitgebreide tests uit te voeren met de AUDIO4LAB Centraalaudiometer en de volgende stappen in het AudioFitness-traject te zetten.